0 Items
Izberi stran
Korporativna varnost

ONLINE: V SREDO 14. 10. 2020 OB 14.00
ONLINE: BREZPLAČNO
V SREDO 14. 10. 2020
OB 14.00
Z INTELEKTUALNO LASTNINO
DO RASTI VAŠEGA POSLA
Z INTELEKTUALNO LASTNINO DO RASTI
VAŠEGA POSLA
 

ZAKAJ JE WEBINAR KORISTEN ZA VAS? 

Sem Tina Osojnik. Za vas sem pripravila brezplačen 1-urni webinar, v katerem vam bom razložila osnove zavedanja zakaj brez intelektualne lastnine ni rasti posla in vaš brand ne more dobiti na vrednosti.

Preverite v videu, zakaj se vam splača biti zraven.

ZAKAJ JE INTELEKTUALNA LASTNINA BISTVENEGA POMENA ZA RAZVOJ IN RAST PODJETJA, POVEČANJE VREDNOSTI IN PRIDOBIVANJE INVESTITORJEV. 

Dejstvo je, da je vaš brand vreden zgolj toliko, kolikor ga lahko pravno ubranite. A kaj to v resnici pomeni? Kaj vse sodi pod pojem brand? To ni samo znamka, to je vsa intelektualna lastnina, vse avtorske pravice, modeli, vse pogodbe, vsi odnosi….  In kakšna je torej  vloga in vrednost znamke, patenta in poslovne skrivnosti?

Statistike kažejo, da se je vsako podjetje srečalo z najmanj eno krizo v zadnjih petih letih in največje tveganje predstavljajo pravne neurejenosti. Prav tako še naprej opažam, da večina podjetij nima ustrezne pravne zaščite za stabilno poslovanje v mirnih časih, kaj šele turbulentnih časih.

Pokazala vam bom, kako urediti interne zaščite, na kaj biti pozorni pri razmerjih s partnerji in izvajalci, da boste vedeli, kaj v resnici placate ter kako je danes na internetu, kjer prihaja do največ kršitev in škode. Brez hude teorije, zgolj praktične usmeritve.

 Cilj webminarja je okrepiti  v a š o  o d p o r n o s t  p o s l a .

NA WEBINARJU BOSTE IZVEDELI :

Pomembnost intelektualne lastnine v procesu razvoja in rasti podjetja.

Zakaj ni vrednosti v inovacijah in znanju brez pravic intelektualne lastnine

Zakaj morate vedeti kaj se dogaja na vaših ključnih trgih, koliko ste v resnici na njih svobodni, ste morda koga skopirali pa niti ne veste.

O različnih tipih pravic glede na industrijo Namig: patent ni nujno najboljša rešitev za vas — kaj je razlika med poslovno skrivnostjo in patentom?

O vplivu intelektualne lastnine na oddelek marketinga in razvoja ter s tem na vašo rast.

Vpliv spleta, družbenih omrežij in spletnega oglaševanja.

Razkrijem še pasti partnerstev, odnosov med zaposlenimi in delodajalci ter izvajalci in naročniki v primerih avtorskih pravic.

Tina Osojnik se strategijami pravic intelektualne lastnine in vplivom prava na poslovanje podjetja ukvarja že več kot 12 let:

Tina je lastnica in direktorica butičnega podjetja Osojnik legal boutique, ki se ukvarja izključno s transformacijo znanja v posel in rast.

Je mentorica v European Innovation Council (HORIZONT2020, EASME) in EBRD Start up venture mentorica in IP krizni coach za Evropsko komisijo. Kot svetovalka pomaga tako malim kot velikim podjetjem, pa tudi korporacijam. Je svetovalka top management teamom v podjetju, saj je strategija pravic intelektualne lastnine tesno povezana s poslovno strategijo in odločitvami vodstva. 

Transformirajte inovacije, ideje in znanje v rast vašega posla in
še mnogo več. Hkrati jih zaščitite. Prijavite se na webminar.